Ι.Χ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΞ

Στο χώρο της ξυλείας με επιτυχία από το 1981 μέχρι και σήμερα!

Η πορεία μας

Ι.Χ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΞ - Φωτογραφία κάτοψης εγκαταστάσεων στον Ασπρόπυργο Αττικής

Η εταιρεία Ι.Χ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΞ δραστηριοποιείται στο χώρο της ξυλείας με επιτυχία από το 1981 μέχρι και σήμερα. Ιδρύθηκε από τον παππού μας Χρήστο Αντωνόπουλο και τον πατέρα μας Ιωάννη Αντωνόπουλο. Η εταιρεία συνεργάζεται με τους καλύτερους ξένους οίκους ανά τον κόσμο, όπου εισάγει ξυλεία σε ακατέργαστη μορφή και την διαμορφώνει ανάλογα με τις προτιμήσεις των πελατών της. Λόγω ότι είμαστε παραγωγική μονάδα με δραστηριότητα στο εμπόριο και την επεξεργασία, η ξυλεία μας είναι από πρώτο χέρι, κάτι που σε συνδυασμό με την πληθώρα μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε, μας καθιστά με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα εκ των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου. Η  Ι.Χ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΞ θα ήθελε να σας προσκαλέσει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο και Μαγούλα Αττικής που ξεπερνάνε τα 15 στρέμματα, για να περιηγηθείτε στον κόσμο του ξύλου. 

Γνωρίστε μας

Ιωάννης Αντωνόπουλος - Ι.Χ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΞ
Ιωάννης Αντωνόπουλος
Πολιτικός Μηχανικός
Universita Di Roma
Χρήστος Αντωνόπουλος - Ι.Χ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΞ
Xρήστος Αντωνόπουλος
Οργάνωση και Διοίκηση ΑΣΟΕΕ
MSc Queen Mary University
Εμμανουήλ Αντωνόπουλος - Ι.Χ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΞ
Εμμανουήλ Αντωνόπουλος
Πολιτικός Μηχανικός Δ.Π.Θ
Ι.Χ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΞ - Εμπόριο ξυλείας

Εμποτισμένη Ξυλεία

Για να επιτευχθεί ο εμποτισμός, το ξύλο τοποθετείται σε ένα κλειστό οριζόντιο κύλινδρο (Κλίβανος υπό πίεση). Εν’ συνεχεία το συντηρητικό εισάγεται και το περιεχόμενο τίθεται υπό πίεση με αποτέλεσμα το συντηρητικό να εισέρχεται βαθιά μέσα στα κύτταρα του ξύλου και να το προστατεύει για πολλά χρόνια από τα έντομα και του μύκητες.

Ι.Χ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΞ - Εμπόριο ξυλείας

Ξηραντήριο

Η ξήρανση της ξυλείας στο εργοστάσιο μας, γίνεται σε θερμικά μονωμένους θαλάμους στο σύγχρονο ξηραντήριό μας. Το κάθε είδος ξύλου ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ξήρανσης σύμφωνα με το είδος, το πάχος, την αρχική και τελική επιθυμητή υγρασία. Τα συστήματα θέρμανσης, υγροποίησης και κυκλοφορίας του αέρα, ελέγχονται από υπολογιστές, με τη βοήθεια ειδικών πινάκων μετρήσεων και την επίβλεψη από τους ειδικευμένους τεχνικούς της εταιρείας μας.

Ι.Χ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΞ - Εμπόριο ξυλείας

Εισαγωγές Προϊόντων

H Εταιρεία μας εισάγει Ξυλεία από τους καλύτερους οίκους του Κόσμου (Σουηδία, Αυστρία, Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία, Αφρική).

Ι.Χ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΞ - Εμπόριο ξυλείας

Ειδικές Κατασκευές

Mε την πληθώρα τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων που διαθέτουμε είμαστε ευέλικτοι και επεξεργαζόμαστε την ξυλεία με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη (Σκάλες, Κουπαστές, ξαπλώστρες, πάγκους, τραπέζια κλπ).

Ι.Χ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΞ - Εμπόριο ξυλείας

Εμβαπτισμένη Ξυλεία

O εμβαπτισμός προστατεύει τα ξύλα από τα έντομα και τους μύκητες. Αυτό το είδος ξυλείας χρησιμοποιείται σε τυφλές κατασκευές, όπως κεραμοσκεπές κλπ. Το φάρμακο έχει συνήθως πράσινο, καφέ ή κίτρινο χρώμα.

Ι.Χ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΞ - Εμπόριο ξυλείας

Μεταφορά Προϊόντων στην τοποθεσία σας

Ι.Χ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΞ - Εμπόριο ξυλείας

Εμπόριο Ξυλείας

20
EMPLOYEES
16000
SQUARE FEET
10000
HAPPY CLIENTS